A meddőség problémája

Az Egészségügyi Világszervezet a meddőséget az alábbiak szerint határozza meg: „A meddőség a képtelenség egy gyermek fogantani”. Egy pár terméketlennek tekinthető, ha a nő kétéves, rendszeres nemi közösülés után, fogamzásgátlás nélkül, nem lett terhes. Az elsődleges meddőség egy olyan pár meddőségét jelenti, akinek még soha nem volt gyermeke. A másodlagos meddőség a fogamzásképtelenség korábbi terhesség után. A meddőség számos oka lehet, mind a férfi, mind a nő vonatkozásában, de vannak olyan esetek is, amikor nincs nyilvánvaló alapvető ok”.

Általában azt fontolják, hogy egy pár esetén, ha egy év alatt, rendszeres nemi közösülés volt, fogamzásgátlók használata nélkül, a nő nem eset teherbe – a diagnózis meddőség. Néhány évvel ezelőtt a házaspárok, akik ilyen problémával szembesültek, kétségbeesettek voltak. És azt hitték, hogy ebben az esetben semmit már nem lehet tenni. De ma a reproduktív orvoslás klinikája magabiztosan mondja: „Nem! Nincs abszolút meddőség! „. Napról napra az orvostudomány és a tudomány gyorsan fejlődik. Ennek eredményeként lehetővé válik a meddőség problémáinak megoldása és a boldog szülőkké álmának valóra váltása.

A helyettesítő eljárás az egyik megfelelő megoldás azokban az esetekben, amikor a pár bármilyen okból nem tud természetes módon szülni csecsemőt. A helyesen megválasztott helyettesítő anya egy egészséges gyermeket fog viselni, akinek a szülei genetikai gének lesznek, mivel minden anyaguk (sejtük) átkerül a helyettesítő anyához.

A BioTexCom reproduktív klinikája, mindazok számára, akik a meddőség problémájával szembesülnek, hivatalos helyettesítési eljárást kínál. Fontos tény ebben a kérdésben a klinika tevékenységének abszolút jogszerűsége. Van adatbázisunk olyan helyettes anyákról, akiket korábban minden szükséges követelmény és szabvány alapján kiválasztottak. Ez azt jelenti, hogy ha olyan nőt választ az adatbázisunkbol, aki gyermekét viseli, akkor biztosan lesz egy egészséges helyettes anya, aki problémák és negatív következmények nélkül képes egészséges gyermeket hordozni és szülni.

Egy kis történelem

A helyettesítő anyaság története a bibliai időktől kezdődik. Valójában, néhány ember azt mondja, hogy Sára és Ábrahámig nyúlik vissza. Egyesek azt mondják, hogy ez még korábban is elkezdődött, és Ábrahámról csak azért rögzítik, mert róla írták a Bibliában. Sok országban a helyettesítés már azóta is létezik. Úgy gondolják, hogy az amerikai indiánok voltak az elsők, akik valóban megkezdték a helyettes anyák történetét a világ ezen részén. Ha egy indiai nőt terméketlennek találnak, akkor a férje elmegy törzsfönökéhez és segítséget kér. Aztán orvoshoz küldik, aki bizonyos gyógynövényeket ad a feleségének. Ezt követően az orvos azt mondta, hogy nem tud segiteni, és a férfi a törzsfönökéhez ment vissza. Megengedhetik neki, hogy másik nőt teherbe tegye, remélhetőleg hogy fia  születik, a törzs védője. A kopár feleségnek nem lesz kapcsolata a gyermekkel. Született anyjával marad.

Az amerikai indiánok nem voltak az egyetlen civilizáció, amely helyettesítő anyákat használt a családi név és a vérvonal hordozására. A közelmúltbeli európai történelem folyamán hallottunk róla, különösen az Spanyolország királyainál, hogy több helyettes anyát vettek fel, amíg fia megszületett. A gyermek helyettes anyja ezután az összes királyi gyermeknek dadája lesz. A gyerekek azt hitték, hogy genetikailag rokonak a királyhoz és a királynőhöz. Senki sem tudja az igazságot. Nyilvánvaló, hogy az ilyen dolgokat titokban tartották, mert ha nem, akkor kérdéseket tesznek fel a trónhoz való jogukról.

Manapság szerencsések vagyunk, hogy a technológiai áttörések miatt az asszony biztonságban érezheti magát abban a tudásban, hogy annak ellenére, hogy egy másik nő gyermekét viseli, férjének vagy élettársának nem volt fizikai kapcsolata a helyettes anyával. Az ilyen dolgok a múltban csatákat és haragokat okoztak az érintett emberek között, és ez teljesen érthető. A technológiai megoldás borzasztó szívfájást takarított meg sok család számára.

Most a helyettesítés nagyon népszerű és hatékony módszer a terméketlen párok számára. Évente több mint 4,5 millió pár szenved meddőséggel. Több millió millió olyan párok voltak, akiknek életkoraik során meg kellett birkózniuk a meddőséggel. A BioTexCom klinika biztonságos, legális és sikeres módszert kínál saját gyermeke számára, ha számos szerencsétlen teherbeesési kísérletet elvégzett.

A tudás hatalom!

Mary Anglia királynő, VIII. Henrik és Aragóna Katherine lánya azt mondta: „A tudás elsősorban hatalom.” Ez egy személyes filozófia volt, amely az életében sok próbálkozáson és nyomorúságon ment át, ideértve a meddőséget is. Mary örökölte a trónt. Az egyik legfontosabb célja az volt, hogy gyermeke legyen, aki biztosítja vervonalát. Az évek lassan és gyötrelmesen jelölték Maryt, az angliai „kopár királynőt”. Egyszer meggyőzte magát, hogy terhes, és fantom terhességben szenved, ahol megszerezte a szükséges súlyt, megállította a menstruációt, és reggeli betegséggel szenvedett, de soha nem valósította meg a célját. Mary azonban tudta, hogy többféle módon is lehet gyümölcsöző az élet. Az összes időt azzal töltette hogy sokat olvastott és megismerkedett az orvosi kezelésekről és vallásáról. Mary példát mutatott arra, amellyel minden meddőségben szenvedő beteg tanulhat: Bár a teste kopasz lehet, az agyad nem!

Meddőség ma

A meddőség a modern technokratikus társadalom nagy problémája, amelyben a házassági életkor és a gyermekvállalás felfelé tolódik a szexuális kapcsolatok liberalizációja, a tanulási folyamat idötartama, az anyagi és szakmai fejlödés összetettsége miatt. A szakértők szerint a fejlett országok demográfiai helyzete meglehetősen kiábrándító: az alacsony születési arány és a népesség öregedése vezethet a nemzet degenerációjához. Nem meglepő, hogy az utóbbi évtizedek orvostudományi kutatásai egyre inkább a szaporodási technológiák fejlesztésére összpontosítanak. Napról napra az orvostudomány és a tudomány gyorsan fejlődik. Időnként ez a fejlődés még gyorsabban halad, mint amennyire nyomon tudjuk követni a különféle újításokat és hihetetlen kutatásokat. És ha ma a női, férfi meddőséggel kell szembenéznie – ne essen kétségbe! Összevonva az in vitro megtermékenyítés orvoslásában szerzett éves tapasztalatokat, a modern technológiákat és a legújabb tudományos kutatások fejleményeit, szakembereink mindenkinek segítenek, akik nehézségekbe ütköztek a gyermek fogantatásában. A BioTexCom klinika teljes körű szolgáltatást nyújt betegeinek: kezdve a különféle orvosi tesztektől és diagnózistól kezdve az IVF-vel, az ICSI-eljárásokkal és a helyettesítéssel. Garantáljuk Önnek a legmagasabb szintű orvosi ellátást, jogi és pszichológiai támogatást, és természetesen pozitív eredményt, különösen olyan régóta várt csecsemő születését! Fő feladatunk, amelyen napról napra dolgozunk, az, hogy teljes kényelmet biztosítsunk azoknak a betegeknek, akik az orvosi központunkat választják. A kívánt eredmény elérése érdekében tett erőfeszítéseink és készségeink irányítása érdekében a BioTexCom klinika eléri a legmagasabb termékenységi szintet.

Orvosi intézményünket választva figyelmes kezekbe kerül, professzionális orvosok, akik tagjai az európai orvosközösségnek. A régóta folytatott gyakorlatnak, a modern technológiáknak és a szakma iránti elkötelezettségnek köszönhetően orvosaink készek kezelni a meddőség legnehezebb és reménytelenebb eseteit is.

Az egész világ megbíz bennünkben! Azon európai országok lakói, ahol a béranyaság illegális eljárás, klinikánkba mennek, ahol ezt a folyamatot teljesen legalizálták. Mindazok, akik a BioTexCom központ segítségét használják, könnyen megteszik a helyes választást, és elégedettek a pozitív eredménnyel. Mert mi olyan klinika vagyunk, amely híres az orvosi szolgáltatások magas színvonaláról, valamint a megfelelő árakról és a megfelelő jogi segítségnyújtásról. Szeretne boldog szülőkké válni? Ha igen, akkor forduljon a BioTexCom reproduktív gyógyászati ​​klinikára! Még közelebbről – látni fogja, hogy minden oka van bízni bennünkben.