A helyettesítés indikációi

Ez elég komoly és fontos döntés a helyettesítő anya igénybevételéről. De mindenekelőtt az ilyen döntés meghozásákor a házaspárnak 100% -ban biztosnak kell lennie abban, hogy természetesen nem teherbe eshetnek.

Az orvosnak diagnosztizálnia kell a terméketlenséget vagy a gyermek fogantatásának és / vagy szülésének képtelenségét. Ebben az esetben a feleség és a férj igénybe vehetik a helyettes anya szolgáltatásait. Ezenkívül megtalálja a helyettesítés fő jelzéseit:

  • Rokitanskoho szindróma (ez a női nemi szervek fejlődésének veleszületett vagy szerzett hiányossága, amelynek következtében a belső női reproduktív szervek képződése hiányos, és ennek eredményeként a nőnek nincs vaginája vagy nagyon rövid, a méh szintén hiányzik, vagy rendellenes lehet);
  • különböző belső szervek betegségei, amelyek miatt a gyermekvállalás ellenjavallt (a betegségek nagy csoportja lehet fertőző, toxikus, termikus, mechanikus jellegű);
  • ismételt sikertelen IVF-kísérletek olyan kiváló minőségű embriók átadásával, amelyek nem eredményeznek terhességet (sikertelen IVF-eljárások után a betegek helyettesítő vagy fagyasztó embriókat használhatnak, hogy növeljék a terhesség esélyét azáltal, hogy lehetővé teszik a többszörös transzfereket egy friss IVF-ciklusból). Előfordulhat azonban, hogy a pároknak nem lehetnek embriói fagyasztásra; ilyen esetben a helyettesítés az egyetlen út.
  • az alvus üregének vagy méhnyakának deformációja (veleszületett rendellenességek vagy betegségek miatt);
  • a méhüreg synechia (tapadás az üreg belsejében), amely nem kezelhető (ez általában a méh trauma következményei, melyeket okozhatnak: fertőzések, tartósan alkalmazott intrauterin eszközök (IUD-k), abortusz utáni vagy szülés utáni méhkaparás; császármetszés) amelyek miatt fertőzési problémák merültek fel; műtét myoma vagy polip kivonására.

Ezekben az esetekben visszatérhet a helyettesítési eljáráshoz.

A helyettesítő anya kiválasztásakor a helyes döntés az, hogy az reproduktív gyógyászat speciális klinikájába fordul az anya helyettesítésére. Hivatalos orvosi intézménynek kell lennie, amely teljes felelősséget és felelősséget vállal minden tevékenységéért. Ilyen a BioTexCom klinika. Szakembereink itt részletes információkat nyújtanak, amelyek segítenek a betegeknek a helyes döntés meghozatalában, és biztosítják, hogy a szerződés teljesen helyesen legyen megfogalmazva. A BioTexCom klinika orvosai bemutatják a helyettes anyák adatbázisát, akik az ukrán jogszabályok szerint minden orvosi vizsgálaton estek át, és információkat adnak az összes kifizetésről, különösen  azokat, amelyek helyettesítő anyának fizettek kártérítést. A BioTexCom klinikán képesek vagyunk mind a háztartási, mind a műszaki kérdésekre a helyettesítő anyasággal kapcsolatos kérdések kezelésére a folyamat különböző szakaszaiban. Munkatársaink kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatási csomagot. Ha alapos ok van a helyettesítő anya megváltoztatására, a központ segíteni fog ebben a kényes helyzetben. A BioTexCom klinika munkatársai minden kérdést a megfelelő szakemberekkel, különösen jogi szakemberekkel és pszichológusokkal közösen megoldnak minden betegünk magánéletét és bizalmasságát védve.