Nincs abszolút meddőség

Jó okunk van erre, és ilyen szlogen alapján dolgozunk.

A Biotexcom az egyetlen klinika a világon, amely 100% -os garantált eredményt nyújt azoknak az ügyfeleknek is, akik már elvesztették a sikeres kezelés reményét. Büszkék vagyunk arra, hogy hűek vagyunk ennek az elvnek már majdnem 10 éve.

A Biotexcom alapelvei segítették megszerezni ügyfeleink bizalmát. Minden ügyfelünk végre régóta várt csecsemőjével hazautazott. Motivál és inspirál bennünket.

A 100% -os garantált eredmény azoknak az ügyfeleknek is biztosított, akiknek sikertelen meddőségi kezelései voltak más klinikákban a világ minden tájáról. A legtöbb egészségügyi központban csak akkor lehet jóváhagyni a béranya programot, ha teljesen biztosak abban, hogy az első kísérlet sikeres lesz. Készen állunk arra, hogy pénzügyi kockázatot vállaljunk a következő terhesség-fogamzás és -hordozási kísérletek miatt, mert teljesen biztosak vagyunk a nőgyógyászok és az embriológusok jártasságában. Egyedülálló megközelítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy kezeljük azokat a betegeket is, akiknek még az USA és Izrael legjobb orvosai sem adtak segítséget. Hálás ügyfelek segítségével a Biotexcom elnyerte az „utolsó bástya a családi boldogságért” státuszt.

A Biotexcom az „All inclusive” rendszert használ. Az „all inclusive” rendszer azt jelenti, hogy az összes költséget és az esetleges kockázatokat a klinika fedezi. Az itt tartózkodása alatt minden pillanatot gondozunk, hogy ne kelljen aggódnia. Csak a repülőjegyet kell fizetnie. Minden egyéb releváns költséget fedezünk.

Mint például az összes egészségügyi költség, beleértve a béranya és a petesejtek donorának díjait. Az összes olyan váratlan és sürgős kiadást, mint a koraszülés, a császármetszés és a rehabilitáció, a klinika fedezi.

Az ön nyelvét beszélő menedzser útmutatása egyedülálló szolgáltatás, amely nagyban megkönnyíti a béranya programot. Nem csak nem lesz nyelvi akadály, hanem jó munkatársa is lesz, aki 24/7 kapcsolatban lesz Önnel és képes lesz megérteni mentalitása sajátosságait és igényeit. Vezetője elkíséri Önt minden orvosi manipuláció és eljárás során, megfigyelést szervez, segít jogi dokumentumok és baba útlevél beszerzésében. Az összes hivatalos dokumentum megszerzésének folyamata már jó évek óta ismert. A pontos törvényi előírásoknak és a menedzser segítségének köszönhetően a lehető leggyorsabban megkapja a baba dokumentumait. menedzsereink és orvosaink gyakran kapnak képeslapokat és hálaszavakat szülőktől azon a napon, amikor gyermekeik születtek a csapatunk segítségével. Ez a legjobb jutalom számunkra.

Emellett kényelmes lakosztályban fog maradni, kísérő szolgáltatásokkal: szobalány, bébiszitter. Gondoskodnak az étkezésről, takarítasrol, gyermek vigyázásra, és segítik a kapcsolatot a klinika személyzetével. A sofőrőnk nemcsak elviszi Önt a klinikára és más releváns intézményekbe, es kívánsága szerint elviszi városnézésre.