Hileden Dikkatlı olun!

Hogyan válasszuk ki a törvényköteles reproduktív gyógyászati klinikát és kerüljük el az illegális vállalatokat?

Rendkívül fontos és komoly döntés a terhességről, különösen akkor, ha úgy döntött, hogy reproduktív orvoslás módszereit használja ennek a jelentős kérdésnek a kezelésére. Sajnos ezen a szférában szembeszállhat csalókkal és hamis reproduktív gyógyászati klinikákkal. Miután úgy döntött, hogy a mesterséges termékenyítő központ szolgáltatásait igénybe veszi, mindenekelőtt alaposan meg kell tanulmányozni az összes klinikát, amely az Ön érdeklődésével járó eljárásokat kínál. A BioTexCom klinika megfelel minden követelménynek és európai szabványnak. Egészségügyi intézményünk rendelkezik megfelelő akkreditációval.

Mindenekelőtt meg kell vizsgálni a helyettesítésre, az IVF / ICSI eljárásokra vonatkozó törvényi szempontokat abban az országban, ahol ezt megteszi. Érdemes megemlíteni, hogy Ukrajnában a helyettesítés, az IVF / ICSI eljárások a vonatkozó törvények szerint abszolút legálisak. . Klinikánk munkatársai jogi szakértők és ügyvédek, akik minden beteg számára a szükséges jogi támogatást, tanácsot adják a mesterséges megtermékenyítéshez és a helyettesítő anyasághoz kapcsolódó ügyekben. Helyettesítés esetén a jogi szakemberek segítenek az összes szükséges szerződés megfelelő elkészítésében, a vonatkozó törvényeknek megfelelően, hogy a jövőben elkerüljék a pár és a helyettes anya közötti konfliktusokat és ellentmondásokat. Ezért a központunk által nyújtott szolgáltatások teljes komplexusa teljesen legitim.

Orvosi központunk politikájának fontos szempontja az a tény, hogy az orvosi eljárás kezdetétől a végéig mindent teljes mértékben felelünk, ellentétben az ügynökségekkel, amelyek gyakran a megfelelő megállapodások aláírása után azonnal lemondnak a felelősségről és az ellenőrzésről. Tisztességes és törvényes szabályok szerint dolgozunk, amelyeknek köszönhetően a betegek érdekei előtérbe kerülnek.
A BioTexCom klinika egyszerre bejelenti a kezelés árát. Amint elhatározta az érdeklődő eljárást, szakértőink megmondják a végső árat, amely magában foglalja a teljes szolgáltatási csomagot.

Nagyon fontos tudni, hogy a reproduktív gyógyászat legális klinikája, helyettesítési eljárások esetén, a betegekkel kötött szerződések mellett, elkötelezik magát egy DNS-teszttel a csecsemő születése után. Ezt a tesztet a korábban elfogadott összegbe bele kell foglalni.

A betegnek a következő pillanatokat is észlelnie kell:

  1. Az első befizetést banki átutalással kell teljesíteni;
  2. Ha azt mondják, hogy a klinikának nincs valuta számlája, vagy ha az ügynökség azt mondja, hogy magukkal kell hozni a pénzt a klinikára, akkor valószínűbb, hogy el fogja veszíteni a pénzét;
  3. Első látogatás esetén, ha nem kaptak ingyenes szállást a szerződés aláírása mellett, csalhatják Önt.

 
A pénzt a szerződés aláírása után kell átutalni. Amikor elhagyja Ukrajnát, a csendes légkörben még egyszer felül kell vizsgálnia a szerződéseket, és mérlegelnie kell az előnyeket és hátrányokat, hogy megbízhat-e egy ilyen társaságban.

A csalások leggyakrabban elferdített neveket hoznak létre, például: nőgyógyászok egyesülése, fogorvosok szövetsége, minden szaporodási központ társulása, örökbefogadási vagy megtermékenyítő egyesület. Körülbelül 40 euróba kerül az egyesület Ukrajnában történő megnyitása. A csalások az ilyen dokumentumokat általában nagy mennyiségben gyűjtik az ügyfelek megzavarása céljából; irodáik általában alagsorokban találhatók. Az ilyen klinikák általában csak 2 vagy 3 kabinettel rendelkeznek, és méretük megegyezik a folyosó méretével egy normál klinikán. Az ilyen klinikáknak általában nincs saját laboratóriumuk.

1. csalás módja:
Spermogramm készül, amikor elküldi a spermát, azt fogják mondani, hogy IVF-re csinálták. Ha a klinika garanciákat ad, kérje meg őket, hogy nyújtsanak be Önnek garancialistát a pozitív eredményről főorvos aláírásával és pecsétjével.

A csalás 2. módja:
Egy irodába kerülnek, és azt fogják mondani, hogy sürgősen szükségük van készpénzre az anyával kötött szerződés aláírására és a klinikának a programért történő fizetésére. Ön felajánlhatja számukra, hogy az első fizetést saját maguk teljesítsék és meg kell mutatniuk a reproduktív tevékenységek engedélyét.

Bármilyen csalás esetén az első látogatásától készpénzt kell fizetnie, és azt mondják, hogy a klinikának nincs valuta számlája, hogy a klinika ideiglenesen megváltoztatja a bankot, és ezért hiányzik számlájuk, hogy csak hrivnában (ukrán valutában) lehet fizetni, és hogy a korábbi ügyfeleknek ugyanaz a problémájuk volt az átutalással. Alapvető fontosságú az első befizetés átutalása a bankszámlára.

A BioTexCom egészségügyi központ vezető szerepet játszik a reproduktív gyógyászat területén Európában. Az e téren szerzett éves tapasztalat és a születések magas százaléka lehetővé tette nekünk egy jól megérdemelt bizalom és a márka minőségének megszerzését.