Tojássejtek adományozása

A tojássejtek adományozása gyermekeket jelenthet, amikor lehetetlen a saját petesejtjeinél teherbe esni. Klinikánkban van petesejtbank a petesejt adományozáshoz, és számos fiatal, vonzó és egészséges donort kínálunk Önnek, akik Önnel egyidejűleg kezdik a kezelést és a stimulációt.

A petesejt adományozásának előnyei klinikánkon

Klinikánkban egy kliens egy petesejt donort kap; ez azt jelenti, hogy megkapja az összes olyan petesejtet, amelyet egy donor termelt az egész kezelés alatt. Nincsenek úgynevezett „petesejt-eloszlások”, a donor petesejtek megoszlása a betegek között. Minden donorunk fiatal és anyák (minimum 1 gyermek), ezért a meddőségkezelés a petesejt-adományozással minden esélyt jelent a sikerre. A tojásadományozási program elindításához nem kell sokáig várnia, mivel nagy petesejtbankunk van.

A donorokat úgy választjuk meg, hogy az Ön tulajdonságai megegyezjenek a donorokkal. Klinikánkban friss, nem fagyasztott embriót kap. Az embriók blastocisztákká alakulnak ki (5 nap), majd 3 kiválasztott embriót implantálnak. Lehetséges fagyasztani azokat az embriókat, amelyek maradékként felhasználhatók, ha szükséges, legközelebb.

Klinikánkban a petesejt-donor kritériumai.

Az összes petesejt-donor 30 év alatt van, átlagéletkora 26 év. Mindegyiknek legalább egy gyermeke van (minden gyermek egészséges). Az összes petesejt-donor vonzó, intelligens és egészséges. Mindegyikük általános orvosi, nőgyógyászati és pszichiátriai vizsgálaton esik át, három hónap alatt HIV-vel, hepatitis B-vel és C-vel tesztelték őket.

Mi a petesejt adományozás?

A petesejt adományozásához tojás sejt donorra és kliensre van szükség. A tojás sejt donoron IVF kezelést végeznek tojás sejtek előállítása céljából. Ezután a petesejteket megtermékenyítik a laboratóriumban a férj spermájával vagy a beteg partnerével (vagy a donor spermájával). A donor petesejteket embriókban fejlesztették ki, amelyek közül egy vagy két / három átkerül a beteg alvusához. A megmaradt fagyasztott embriók a beteg vagy férje tulajdonát képezik. A sikeres terhesség után a beteg gyermeket szül és anyává válik.