A nagykövetséghez szükséges dokumentumok

Az összes dokumentumnak eredetinek kell lennie, és ha orosz / ukrán nyelven, akkor hiteles angol fordítással kell kísérnie. A jelentkezéshez mellékelnie kell az összes igazoló dokumentum kiegészítő fénymásolatát.

A helyettesítéshez szükséges dokumentumok regisztráció nélküli útlevél közvetlen kérelmezésekor

(csak akkor lehetséges, ha a helyettes anya nem házas)

  1. A C2-útlevél iránti igénylőlap kitöltése megfelelő módon, hitelkártya-engedély formája és fényképei. Kérjük, ellenőrizze a weboldalt a részletes információkkal kapcsolatban.
  2. A szülők útlevelek üzembe helyezése.
  3. A biológiai apa állampolgárságának okirati igazolása (pl. születési bizonyítvány vagy regisztrációs / honosítási igazolás).
  4. Gyermek helyi születési anyakönyvi kivonata.
  5. Az apa és a gyermek közötti genetikai kapcsolat megrendelésének orvosi bizonyítéka (a helyettesítő klinikán felállított orvosi beszámolók, amelyek megerősítik a gyermekkel való biológiai kapcsolatát).
  6. Béranyasági megállapodás.
  7. Az anya belső útlevele vagy családi dokumentációjának más okirati igazolása (pl. Házassági igazolás, válási igazolás, a név megváltoztatásának igazolása, egyedülálló állítását alátámasztó dokumentumok).
  8. A helyettes anya hivatalos irata, amely aláírja a gyermek felelősségét és gondozását. Ezt a gyermek születése után kell aláírni.

Felhívjuk figyelmét, hogy nincs lehetőség az alkalmazások gyorsított lefolytatására pusztán azon az alapon, hogy a gyermek helyettes anyának született. Kérjük, ellenőrizze a weboldalon a legfrissebb információkat az útlevelek költségeiről és feldolgozási idejéről.