Az ügyfelek visszajelzése

Kelly: Az ukrán BioTexCom klinika volt az ötödik klinika, amellyt megkeresettük. A férjemmel és én néhány reproduktív kihívással szembesültünk, ezért természetes módon nem tudunk gyermeket szülni. Kipróbáltunk klinikákat különböző országokban, de sajnos nem volt pozitív eredmény. Nagyon sok pénzt, időt költöttünk, és mindenekelőtt fáradtak voltunk pszichológiailag. De egy nap hallottuk a BioTexCom központról és úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a végső alkalmat. A BioTexCom orvosok segítségével ma felneveljük régóta várt ikreinket))))))

Monica: Nagyon tetszett ez a klinika. Az igazat megvallva, először azt gondoltam, hogy Ukrajnában nem lesz valami olyan jó. Sokat tudok erről az országról. De valójában Kiev fővárosa rendkívül szép, és a BioTexCom vonatkozásában jó klinika, megfelelő szolgáltatásokkal.

Lilly: Leginkább tetszett a klinikán. A dolgozók nagyon barátságosak, és mindent megtesznek, hogy teljesítsék az ügyfél kívánságait és igényeit. A kezelés kezdetén az IVF-et használtuk a BioTexCom-ban, és a második kísérlettől kezdve terhes lettem. Mit mondhatnék … már most boldog anya vagyok)))

Hanna: A férjemmel és én pozitívan meglepődtünk a klinikán nyújtott magas színvonalú szolgáltatással. Különösen olyan barátságos vezetőkkel találkoztunk, akik az összes kezelési folyamat során segítenek a pároknak. Különböző országok állampolgárai dolgozhatnak menedzserrel, aki az ő nyelvét beszéli. Nagyszerű központ!

Nick: Igen, a klinika jó. De nekem úgy tűnt, hogy kicsi. Nagyon sok beteg van, és néha vártunk, és nem volt elég hely a kis épületben.

Victoria: Volt egy programunk a BioTexCom-ban. A végén pozitív eredményt kaptunk, de őszintén szólva, az egész folyamat túl hosszú volt számunkra, néha nagyon sokat vártunk a válaszra. Emiatt nem tudtuk megtervezni az időnket. Ennek kivételével a klinika jó.

Adrian: Nagyon jó egészségügyi központ. Nagyon jó menedzserek vannak a BioTexComban. Segített nekem minden kérdésben, és nagyon hálás vagyok a segítségéért és erkölcsi támogatásáért. Egészségügyi problémáim miatt meglehetősen nehéz volt kezelni, és sok időre volt szükség. De megéri az erőfeszítést.

Ban: Yeee, jó kórház és az orvosok elérik a szükséges eredményt. De az épület és annak állapota nem tetszett. Azt hiszem, egy ilyen népszerű klinika, nagy számú látogatóval, megengedheti magának a modern, hűvös felújítást és talán ízletesebb kekszeket is)))))))

Linda: Mindenkinek ajánlom a BioTexCom-ot, akinek problémái vannak a reproduktív funkcióval. A csecsemőn kívül csodálatos országot és Ukrajnát is megismerhet, és megismerheti polgárait. Minden bizonnyal még egyszer vissza fogunk térni Kijevbe, fiammal együtt;)))))

Barbara: Ennek az orvosi intézménynek és országnak a nagy előnye, hogy nincs korhatár az IVF eljárás lefolytatásához. 47 éves korában teherbe eshettem. Egészséges, gyönyörű gyermeket szültem az IVF és a BioTexCom profi orvosai segítségével.

Larry: Azt mondhatom, hogy a klinika munkatársai nagyon jól teljesítik az összes munkát. A BioTexCom-i látogatásom során nagyon sok beteg volt, az orvosok és asszisztensek mindent időben megtettek és nagyon óvatosak voltak. Nagyon tetszett. Köszönöm köszönöm köszönöm !!!!!!

Karen: Nem értem, miért épült ilyen sikeres klinikán ilyen kis épület ???? Sok ügyfél van és kicsi a hely ((((nem tudom, talán a legközelebbi időben meg fognak fejlődni, de ma úgy néz ki, mint a hangyaboly))))) De az orvosok természetesen mindent megtesznek a megfelelő feltételek megteremtésére kezelésre és kényelmes légkörre.

Betty: Ó, nekem úgy tűnik, hogy egy varázslatos orvosi intézmény! Elvesztettem minden reményét, hogy gyermeket szülök, de amikor ellátogatunk a BioTexComba, orvosokkal együtt megvalósítottuk álmomat)))))) A helyettesítő anyaság felhasználásával gyermekem van !!!!))))))) És a helyettesítő anya nagyszerű, ő nagyon szép, és nem voltak problémák.

Amy: Nagyon köszönöm szépen !!!! mindazok számára, akik segítenek családnak szülőknek válni. A Biotexcom valósítja meg a legkedvesebb álomot, és nem számít, mekkora az épület vagy az orvosok száma. A lényeg az, hogy ez a klinika boldoggá teszi a terméketlen embereket.

Diane: Elkészítettük az IVF eljárást a BioTexCom-ban, amelynek eredményeként ikreink vannak. Rendkívül boldog szülők vagyunk. Sőt, ezen klinika szolgáltatásait ismét használni szeretnénk, mivel elégedettek vagyunk vele.

Gloria: Mielőtt meglátogattam az Ukrajnát és a BioTexCom klinikát, arra gondoltam, hogy ez egy vad ország, homályos gyógyszerekkel. Néhány információ elolvasása és az ukrán emberekkel való beszéd után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a sorsomat, és meglátogatom a Biotexcomot, mivel csak az orvosai tudtak jogi segítséget nyújtani nekem. NAGYON meglepődtem !!! A sikeres kezelésen kívül láttam egy nagy turisztikai országot és kommunikáltam ukránokkal.

Joan: Nagyon köszönöm kedves orvosaimat és a BioTexCom vezetőit !!!! A férjem annyira gyermeket akart, de betegségem miatt természetesen nem tudok gyermeket szülni. Feladtuk a reményt, de meglátogatva ezt az ukrán klinikát, találtunk boldogságot, gyermeket. Igen, nagyon nehéz volt, és sok időt töltünk az összes eljárás és kezelés átadására, de megérte. Most a családunk végre 3 tagból áll: a férjem, én és a lányunk))))))

Ruby: Jó központ, megfelelő szintű szolgáltatás és barátságos munkások. Mindent megtesznek, hogy jó hírnévre tegyenek szert.

Tina: Igen, a klinika nagyon kedves. És az ügyfeleivel beszélve megértettem, hogy a klinika munkatársai éjjel-nappal dolgoznak, hogy betegeik kényelemben legyenek. Szinte minden esetben pozitív eredményt kap. És ez a mutató tükrözi azt a tényt, hogy a BiotexCom nagyon Jó klinika.

Emily: A klinika működését átgondolták a külföldi látogatók számára. Lesz egy sofőr, tolmács, szállás és egyéb, idegen országban tartózkodásához szükséges dolgokat. Mindezek a vásárolt csomagban (kezelési programban) találhatók.

Wendy: A klinika meglehetősen kicsi … És kíváncsi vagyok, hogy az összes gyógykezelő helyiség, kamra és így tovább helyezkedik el benne ???? Ennek ellenére megkaptuk a kívánt eredményt, a feleségem terhes, tehát remélem, hogy minden rendben lesz, és a jövőben gyermekeinkkel eljuthatunk a BioTexCom-ba köszönetet mondani.

Kim: Elmondhatom, hogy a BioTexCom-ban rendkívül gondos vezetők dolgoznak. Fordítanak mindent, ami történt, és segítenek megtalálni tengeri lábad egy új országban, különösen az orvosi központban. Teljesen elégedett voltam a központ látogatásával.

Sylvia: Van helyettesítő program a BioTexCom-ban. Természetesen nagyon féltünk és ideges voltunk. Mivel ez nagyon fontos és komoly lépés. De a klinika munkatársai segítenek abban, hogy jól érezzük magunkat. A legmegfelelőbb pillanatok az ultrahangvizsgálat, amikor láthattuk gyermek szívverését és természetesen születését. Hihetetlen érzések !!!!! Mindezt a BioTexCom klinika köszöntésével készítettük.

Monica: Lehetőségem volt megismerkedni a BioTexCom igazgatójával. Komoly helyzetünk volt, és attól tartottam, hogy nem lesz jó vége. De az igazgató a klinika vezetöivel együtt mindent rendbe hoz, és megoldja az összes kérdést. Tehát biztosan elmondhatom, hogy a klinika szolgáltatásával kapcsolatos, az interneten megtalálható minden információ igaz.

Dana: Van egy gyermekem az előző házasságból, de amikor a második férjemmel Összeházasodtunk természetesen közös gyermeket kívánunk. De korom miatt nem tudom ezt természetes módon megtenni. Látogattunk néhány reproduktív gyógyászati klinikán, de ők nem tudtak segíteni. Látva a BioTexcom nagyszerű reklámozását, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk, mivel minden, amit erről a központról olvasunk, teljes mértékben a mi esetünk alá esik. Tehát jöttünk Ukrajnába, és nagyon boldogok vagyunk, hogy megcsináltuk. Az IVF segítségével szültem gyermekének.

Dolores: Az IVF-et két alkalommal próbáltam megcsinálni a BioTexCom-ban, és a harmadik után teherbe estem. Problémáim vannak a termékenységemmel, de a férjemmel és mindig is azt hittem, hogy gyermekünk lesz. Ez a klinika csodálatos !!!! Köszönet minden orvosnak !!!!

Katie: Amikor akartam kezelni a problémám a BioTexCom klinikán, azt mondták, hogy van egy sor, és fél év múlva képes leszek programra lepni. Igen, megértem, valószínűleg nagyon sokan szeretnének belépni a központba, de talán érdemes klinikát létrehozni és növelni az orvosok számát annak érdekében, hogy mindazok, akik szeretnének kezelést kapni.

Vanessa: Jó klinika Ukrajna fővárosában. Nem mondhatom, hogy ez európai szolgáltatás … de jó központ. A kezelés hatékonysága szempontjából igen, az orvosok nagyszerűek, és a legtöbb kliens pozitív eredményt mutat. A klinika szakemberei segítenek nekünk abban, hogy megnyerjük a meddőségű háborút))))) A helyettes anya szülte a biológiai gyermekünket. Boldog szülők vagyunk.

Kelly: Véleményem szerint a BioTexCom klinika valóban európai szintű. Igen, természetesen Ukrajna még nem elég fejlett ország. De lépésről lépésre megpróbálják elérni a magas szintet. A klinika nagyszerű. Munksok megfelelnek a betegek minden igényének és kérésére. Az összes szükséges orvosi vizsgálat, eljárás és hihetetlen szolgáltatás megtalálható a BioTexCom ban. Helyettesítő programot használtunk, és probléma nélkül kapunk egy egészséges gyermeket. Örülünk és mindenkinek ajánljuk ezt az ukrán központot, aki meddőséggel szembesült.

Karla: Elmondhatom, hogy a BioTexCom hihetetlen reproduktív gyógyászati klinika! Először is, a központ minden alkalmazottja rendkívül barátságos és óvatos. Mindig hozzámentek és megkérdezték, hogy minden rendben van-e. Átadtuk az IVF eljárást a donor petesejtjeivel, mivel nem tudom előállítani a sajátomat. Az eljárást tökéletesen végezték, és jól éreztem magam. Ma nevelek egy csinos kislányt))) És elmondhatom, hogy a mai napig csak pozitív benyomásaim vannak, és nagyon köszönöm a BioTexCom-nak!!!