BioTexCom – nem csupán reproduktív gyógyászati klinika

A modern reproduktív orvoslás csodákat hozhat: az IVF programoknak köszönhetően sok házaspárnak sikerült szülővé válnia. A BioTexCom emberi reprodukciós központ 100% -os garantált eredményt nyújt, még azok számára is, akik már elvesztették a sikeres kezelés reményét.

„Nincs abszolút meddőség” – – ezzel a szlogennel 10 évig tapasztalt orvosok (minden doktori állomány 20 éves tapasztalattal rendelkező orvostudományi jelöltek, európai egyesületek tagjai) segítenek megtalálni az apaság és az anyaság boldogságát a legreménytelenebb esetekben. A klinika az IVF teljes körű szolgáltatását nyújtja, beleértve az endometrium transzplantációt, a mitokondriális adományozást és a helyettesítést, amely Ukrajnában törvényes.

Kezelés a BioTexCom-ban: az „all inclusive” rendszer és a programba való belépés
Kezdetben egy heteroszexuális házaspár (csak házas ügyfelekkel dolgozunk), miután elolvasta a weboldalunkon található összes információt, levelezett a klinikával, és ha úgy dönt, akkor Kijevbe, Ukrajnába utazik. A klinika csak olyan diagnosztizált meddőségű pároknak nyújt segítséget: azaz ha egy nő egészséges, önmagában is képes gyermeket szülni, egyszerűen nem akarja ezt megtenni személyes meggyőződésének vagy hajlandósága miatt elrontani az alakot, akkor ilyen ügyfelek elutasításra kerülnek. A házas pár dokumentumok csomagját szolgáltatja, amelyek megerősítik az anyává válás lehetetlenségét: diagnosztizált meddőség, rák, cukorbetegség, pszichológiai problémák stb.

A párnak saját költségén kell eljutnia Ukrajnába: ha ez légi utazás, akkor a repülőtéren autóval fogják várni, amelyet ön választhat, és mi több, akkor kérésre – szállodában vagy apartmanban – nyújtanak be Önnek. Az ügyfelek rendelkezésére áll a Velence Hotel, ahol nemcsak élni, hanem masszázsszobákat, körömszalonokat, babaszobát és gyermekfelügyeleti szolgáltatásokat is igénybe vehet. Lakásban tartózkodás esetén az ügyfeleknek dada lesz.

Másnap a pár a klinikára fordul konzultációra, a meglévő orvosi dokumentumok megismerésére és az orvosi vizsgálatok további kézbesítésére a feleség és a férj részéről. A végleges diagnózistól függően a párnak fognak felajánlani egy algoritmust a kezelésre. A BioTexCom „all inclusive” szolgáltatási rendszer azt jelenti, hogy az összes költséget és a lehetséges kockázatokat a klinika fedezi, és 100% -osan garantált eredményeket biztosítanak azoknak az ügyfeleknek is, akik sikertelen meddőségkezelésen mentek keresztül más klinikákon szerte a világon.

Endometriális transzplantáció és mitokondriális adományozás
Olyan ügyfelek alkalmaznak minket, akik több sikertelen IVF-eljáráson mentek keresztül, és elvesztették az anyává válás reményét. Endometrium szövetproblémák esetén még az in vitro termelt és a méhbe helyezett legmagasabb minőségű embriók sem vesznek részt, és az IVF sikertelen lesz. Az ilyen betegeknek ajánlott az endometrium önátültetése, amelyet IVF követ. Ennek eredményeként a nők nemcsak régóta várt terhességgel rendelkeztek, amely szüléssel zárult le, hanem a menstruációs ciklus később is helyreállt.
Ha egy nő alacsony petefészketartalommal rendelkezik – tojástartalékkal rendelkezik, akkor a mitokondriális adományozást ajánlunk neki. Ez a kezelési program vonatkozik a 40 év feletti nőkre, akik IVF-vel kezelik a terméketlenséget, de az eljárás kudarcot vallott. Bármely életkorú nő anyává válhat, és mitokondriális pótló terápia segítségével szülhet csecsemőt, ha mentálisan egészséges. Az ügyfél kap gyógyszereket, és az utasításoknak megfelelően otthon veszi őket. Röviddel az eljárás előtt meg kell érkezni a klinikára, ahol egy szakember felügyelete alatt donorsejteket “ültetnek át”. Egy nő maga választhatja meg az átültetett sejtek számát az eljárás költsége alapján. Eredmény hiányában a betegnek felváltást kínálnak.

Béranyaság: miért kell ilyen sokáig várni?
Ha a szülőkké válás egyetlen módja a helyettes anya (HA) szolgáltatásainak igénybevétele, akkor fontos, hogy a pár türelmes legyen. A BioTexCom nagyon óvatosan közelíti meg az HA kiválasztását, így a jövőbeli szülőknek várniuk kell, néha körülbelül egy évet. Mielőtt a pár elvégzi az összes tesztet, aláírja a dokumentumokat és hazarepül, a férjnek többször meg kell adnia a spermamintáját is, amelyet fagyasztva tárolnak a klinikán. A további folyamat a nő állapotától függ: ha a beteg 40 évesnél fiatalabb, petefészektartalma normális, akkor a megtermékenyítés saját sejtjeivel és férje spermájával történik, majd az embriót átültetik az HA-be.
Azokban az esetekben, amikor a női test nem termel tojást, az eljárást donortojásokkal (donort választhat a BioTexCom saját adatbázisából) és a férj spermájával. Saját tojásokkal két eljárás elvégezhető, donorokkal – korlátlan számú. A leolvasztás során a sperma minősége nem veszít, ezért amint az HA készen áll, a sperma leolvasztódik, in vitro megtermékenyítést végeznek, és az embriót átviszik a helyettes anyához.
A későbbi időben a leendő szülők folyamatosan frissülnek a hírekről: a pár teljes jelentést kap az HA és a gyermek egészségi állapotáról, a jövőbeli csecsemő első ultrahangjának eredményeiről. A terhesség 16 hetében az HA-t szűrik genetikai betegségekre; rendszeresen megérkezik a klinikára Skype kommunikációra a leendő szülőkkel. HA terhesség elvesztése esetén, akkor a stádiumot nem fizeti, és a program újból indul, amíg a régóta várt csecsemő megszületik, az összes dokumentumot kitöltik, és a boldog szülõk hazamennek. A klinika a csecsemő kijelentkezés előtt fizeti az összes jelenlegi költséget – élelmét, orvosi ellátást koraszülöttség esetén, stb. A klinika VIP ügyfeleinek teljes újszülöttápolási készletet kapnak, és szokásos szerződéssel – gyermekágyat és fürdőt.