Nincs korhatár!

Bármely életkorú párok megtalálhatják a szülői boldogságot a BioTexCom-ban.

Mikor egy nő megünnepeli már a 40dik születésnapját, és még mindig nincs gyermeke. Egyre gyakrabban fordulhat elő ilyen helyzet a modern világban. De teljes bizalommal mondhatjuk, hogy ön egy gyönyörű nő, életszerű bölcsességgel és tapasztalattal rendelkezik, szakmai sikert ért el és szilárd alapot épített egy boldog család létrehozására! És most a tökéletes idő a szülésre. Ne tévessze össze a tömegkommunikációban található sok cikket, amely azt mondja, hogy 40 év után gyakorlatilag lehetetlen teherbe esni, és ezt a terhességet minden bizonnyal különféle komplikációk és kockázatok kísérik. Nem tesszük rózsa színű, és ragaszkodunk ahhoz, hogy a 40 éves életkor utáni teherbe esést nehézség nélkül megteheti. De ne felejtsük el azt a tényt, hogy a terhesség 25 év alatt mindenféle nehézséggel és komplikációval együtt járhat.

A középkorú terhességgel kapcsolatos döntésnek azonban nagy és fontos előnyei vannak. Először is, a nő már szinte mindent elért, amit akart, és személyként alakult ki. A nő pontosan tudja, mit akar, és ésszerű céljaival rendelkezik. Másodszor, addigra a nő már erős családot hozott létre, és mind a ketten, férj és feleség, mindent megtesznek, hogy egészséges csecsemőt szüljenek. De a kor sajátosságai miatt a női szervezet bizonyos fiziológiai változásokon megy keresztül, amelyek befolyásolják a természetes fogantatást.

Ebben az esetben a nőnek van egy horgonyja a reproduktív gyógyászat támogatott módszereinek formájában. Figyelembe véve a tudomány és az orvostudomány képviselői által elért legújabb eredményeket, biztosan elmondható, hogy semmi sem lehetetlen, és egészséges csecsemőt 40 éves korában és még később is hordhat. Vizsgáljuk meg a világ gyakorlatát, például a show biznisz szférára. A hírekben gyakran láthatunk olyan TV-csillagok és énekesek boldog arcait és megjegyzéseit, akik érett korban szülőkké váltak. Így Madonna 38 éves korában sikeresen szülte első gyermekét, és 4 év múlva úgy döntött, hogy második gyermekét megszüli. Mariah Carey ikreket szült 42 éves korában, ugyanabban a korban, Celine Dion 6 alkalommal végzett IVF-eljáráson, és végül férjének egészséges ikreket mutatott be. Ez a lista folytatódhat.

Ukrajna ebben a kérdésben meghúzta a és az egész világot előtérbe helyezte a mesterséges megtermékenyítés modern technikáinak alkalmazásában. Az elmúlt években a késői terhességek szintje 50% -kal nőtt. Most a 40 éves kor nem tekinthető első gyermek születésének késői korának. Manapság háromszor annyi nő szüli az első gyermekét 35 év után, mint húsz évvel ezelőtt. A statisztikák szerint a 40 év feletti nők kb. 4% -a természetesen, 70% -uk pedig – tojásadományozási program segítségével – szül.

A BioTexCom ukrán reproduktív gyógyászati ​​klinika szerepel azon engedélyezett egészségügyi központok listájában, amelyek segítenek 40 éves nőknek boldog anyukákká válni. Ez az orvosi központ segít azoknak a nőknek, akik már nem képesek természetesen gyermeket szülni, a szülési életkor vége miatt megtalálni az anyaság boldogságát. Orvosaink sikeresen vezetnek programokat nők számára 40 év után, és olyan eljárásokat hajtanak végre, mint az IVF, az ICSI és a tojásadomány. Az utóbbi években nőtt a születések száma (a nők 40 év után). Nagyon sok pozitív példa van arra, amikor a nők 40 évesket követően asszisztált reproduktív technológiákkal alapítottak családot. A BioTexCom klinika büszke azokra a hihetetlen esetekre, amikor egy 66 éves nő sikeresen egészséges ikreket szült, tojásadomány felhasználásával! Az éves gyakorlat, a pozitív statisztikák alapján és csak a szülők boldog történeteit, mindent elmondhatunk, ami eleinte lehetetlennek tűnik – valójában lehetséges és valódi! Ezért, kedves nők! Ne féljen, különösen ha az a vágya, hogy anyává váljon bármilyen életkorban!