Többnyelvű alkalmazottak

A többnyelvű személyzet kényelmesebbé teszi az ügyfeleknek maradást a klinikában.

Az emberi szaporodás központja A BioTexCom gyorsan növekszik, és magabiztosan halad előre az európai versenytársak előtt. A meddőség diagnosztizálásával szembesült külföldi betegek tökéletes kezelést találnak klinikánkon. A BioTexCom vezetői, akik segítenek a külföldi betegeknek az orvosi program nehézségek nélküli bejutásában, különböző nyelveken beszélnek: angol, német, olasz, spanyol, francia, román, héber és kínai. Ezért az ügyfelek a menedzserrel és az orvossal kommunikálhatnak az általuk preferált nyelven. Az ügyfelekkel foglalkozó vezetők akkreditáltak az állami intézményekben való munkavégzésre, valamint tapasztalattal rendelkeznek a helyettesítés dokumentációjának kezelésében (Igazságügyi Minisztérium, Külügyminisztérium, nagykövetségek). Az összes munkát a terméketlen párral megszervezik, kezelik az összes szükséges dokumentumot, és tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel az orvosi program kezdetétől a végéig. Látogatás idegen országban soha nem maradhat egyedül segítség nélkül.

Mindig ügyelünk a betegeink maximális kényelmére. A BioTexCom központ díjat kapott a legjobb kiszolgálásért és az ügyfelekkel végzett munkáért. Minden orvosi programot az ügyfelek javára gondolnak át. Ön rögzített összeget fizet, és fillért sem többet. A betegeknek lehetősége van a diagnózis szerint kiválasztani a legmegfelelőbb orvosi csomagot, és sikertelen eredmény esetén minden pénzt megtérít. A BioTexCom az egyetlen reproduktív gyógyászati ​​központ a világon, ahol kudarc esetén a program teljes költségét térítik meg Önnek. A munka módszereit úgy gondolták át, hogy az orvosok a lehető leggyorsabban elérjék a kívánt eredményt. Az embriókkal végzett egyedi munkamódok és a donor / helyettes anya előkészítése / lehetővé teszik a BioTexCom szakemberek számára, hogy magas eredményeket érjenek el a szaporodás területén.

A világ minden tájáról érkező betegek meglátogatják a BioTexCom klinikát, és itt találják meg az anyaság / apaság boldogságát, miután az IVF számos sikertelen kísérlete után a különböző európai klinikákban