Béranyaság és tojás adomány

Miért Ukrajna?

Annak kiválasztásakor, hogy Ukrajnát célozza meg a tojásadományozási vagy a helyettesítő programját, biztosnak kell lennie abban, hogy helyesen dönt. Ukrajna –  európai  ország. Ez nem csak akkor igaz, ha a földrajzi helyzetre és a kényelmes utazási lehetőségekre gondol, de a legfontosabb, hogy az emberek mentalitása nagyon hasonló és könnyen érthető az európai és amerikai betegek többsége számára. A BioTexCom-ban egyértelmű válaszokat kap minden kérdésére, gyors visszajelzést kap mindenre és átlátható fizetési ütemezés rejtett költségek nélkül.

Az Ukrajnába való belépéshez nem szükséges vízum az EU országaiban, Amerikába és Kanadába, valamint a FÁK és Skandináv országok többségében. A reproduktív gyógyászat támogatott módszereire vonatkozó ukrán jogszabályok rendkívül kedvezőek és hűek a helyettesítő anyaság és a tojásadományozás iránt. Mindkét eljárás itt törvényes, és a jogalkotási aktusok számába beépült.

Az ukrán jogszabályok szerint a szülők (meddős pár) a helyettes anya által született csecsemő legális szülői. A szülők nevét a baba születési anyakönyvi kivonatában írják. A helyettesített anyának, a szülők és a helyettes anya között megkötött szerződés szerint, nincs joga a csecsemőt szülés után tartani.

A nemek közötti választást az ukrán jogszabályok is megengedik.

A legtöbb európai országban alkalmazott tilalmak miatt nagyon nehéz megtalálni az európai típusú tojás donort, amely megfelel minden igényének és elvárásának. A BioTexCom az az ország, ahol megtalálható a szükséges tojás donor, mivel az ukrán lakosság kb. 95% -a európai könnyűbőrű.

A szláv hölgyek szépségükről híresek, vékony arcbőrről, ügyességről, szóval bázisunkban megtalálja a legjobb tojás donort. A páciensek általában inkább egy jó megjelenésű és intelligens tojás donort választanak, erős és egészséges családi gyökerekkel, hogy a jövőbeni csecsemő számára jó géneket biztosítsanak.

A BioTexCom a legjobb választás az IVF, a tojásadományozás vagy a helyettesítő programok végrehajtására. Itt jó árakat talál, olcsóbbak, mint az Európában. Jó ár, magas szintű szolgáltatás, professzionális orvosok, nagy tapasztalattal és természetesen gyönyörű országgal, barátságos emberekkel. Üdvözöljük Ukrajnában és a BioTexCom ukrán emberi reprodukciós központjában.